| home | info | nieuwsfoto's | zoeken | registreren | inloggen | contact
Startpagina Informatie voor gastbezoekers Informatie over Tiedlight, de foto's en de werkwijze.
Op deze pagina vindt u info over TiedLight en de werkwijze

Over TiedLight 
Het Aanbod
Bezoeken
Registreren
Registreren ..en dan?
Snel bestellen
NIEUW

Over TiedLight  
TiedLight is een beeldaanbieder met een groot aanbod aan foto's die voor uiteenlopende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Het Aanbod  
TiedLight biedt een breed scala aan bijzondere, belangrijke en bezienswaardige items in Nederland. De de met zorg gekozen onderwerpen zijn afgestemd op de vraag van vele publicerende organisaties. Een groot deel van de foto's heeft een directe of indirecte relatie tot de actualiteit. Naast actuele foto's biedt Tiedlight veel foto's van onderwerpen die herhaaldelijk opnieuw in de aandacht komen. Bij de keuze van de onderwerpen is zowel rekening gehouden met de intrensieke betekenis van het beeld, als met de aanvullende rol binnen andere publicatievormen (editorial content).

De Trefwoordenpagina geeft een indruk van het aanbod maar verwijst maar naar een klein deel van het aanbod!

Bezoeken  
Om exclusiviteit te behouden hebben uitsluitend geregistreerde bezoekers toegang tot het foto-aanbod. Om belangstellenden een indruk te geven van het aanbod, is echter een klein en geselecteerd deel van het aanbod zonder registratie toegankelijk gemaakt.

Registreren  
Geregistreerde bezoekers kunnen zoeken op trefwoord, datum, periode of plaats, al dan niet in combinatie met elkaar. U krijgt technische informatie over het foto-aanbod, de scherpe prijsstelling, de nieuwsbrief, de bestelwijze, de servicepagina etc.. Om exclusiviteit te behouden wordt een entreeprijs gevraagd van € 10,00. Bij uw eerste bestelling worden deze kosten weer in mindering gebracht.
U kunt registreren door het Registratieformulier in te vullen. De levering van een foto verloopt sneller als u zich al hebt geregistreerd op het moment dat u een foto nodig hebt.

Kijk hier voor een voorbeeld van verschillen tussen een zoekresultaat van een geregistreerde bezoeker en een niet-geregistreerde bezoeker.

Registreren, ..en dan?  
Zodra uw betaling ontvangen is, krijgt u een bevestiging hiervan en worden u inloggegevens verstrekt.

Snel bestellen  
Voor het niet-exclusieve deel van het aanbod geldt nu dat u kunt bestellen zonder uitgebreide registratie en zonder registratiekosten.

© Alle rechten voorbehouden / All Rights Reserved TiedLight ®